“Про що говорити…вона лежить бездиханна”: з’явилася нова інформація про вкрай важкий стан Анастасії Заворотнюк

30.01.2020, 15:30
61420

Російська актриса Анастасія Заворотнюк продовжує боротьбу з раком.  Про це повідомляє НВ з посиланням на колегу зірки серіалу “Моя прекрасна няня”, музичного критика Сергія Сосєдова. Він пролив світло на стан здоров’я 48−річної актриси, яку приховують від преси і громадськості.

Читайте також: “Назавжди зі мною: Софія Ротару зворушила мережу своїм спогадом (фото)

“Я особисто Настю не бачив, але, кажуть, що вона ще в дуже поганому стані. У свідомості, ситуація стабільно важка. Але поки вона жива, слава Богу. Може бути, є якась надія”, − заявив Сосєдов.

Він також висловився на тему критики, з якою зіткнулися родичі Заворотнюк. Нагадаємо, напередодні фани актриси в коментарях до її фото в Instagram обрушилися з критикою на адресу сім’ї, яка приховує від публіки правду про її хворобу. Шанувальники переконані, що через відсутність офіційної інформації фани вірять пліткам, які регулярно з’являються в жовтій пресі.

Однак, на думку Сосєдова, родичі Заворотнюк поводяться правильно:

“Те, що її лікування максимально закрито− це правильно, безумовно. Є речі приватного порядку, які є таємницею особистості. А що показувати, чим хвалитися? Тим, що людина тяжко хвора? Люди знають, що їй погано, але навіщо це мусувати? Від того, що про це будуть говорити, їй не стане краще. Я цілком і повністю на боці родичів, які закривають інформацію”, − говорить він.

Читайте також: Анастасія Заворотнюк назавжди лишиться паралізованою – ЗМІ

Сосєдов також зазначив, що Заворотнюк в даний час “лежить бездиханна” і порівняв її хворобу з онкологією Жанни Фріске:

“Про що говорити, якщо людині погано, якщо вона лежить бездиханна. У Фріске була інша ситуація. Там все було швидко: хвороба проходила швидкоплинно, динаміка − дуже потужна. А у Заворотнюк ніби все стабілізувалося, все знаходиться в стагнації, на точці замерзання. Стабільно важкий стан. Але, якщо порівнювати з тим, що було, стало краще. Я знаю, що було зовсім погано. Багато видань уже навіть некрологи підготували − це було ще у вересні”, − підсумував він.

Нагадаємо, про важку хворобу Анастасії Заворотнюк і госпіталізацію акторки стало відомо на початку осені 2019 року. Інформацію про те, що актриса бореться з важким онкологічним захворюванням, три місяці тому підтвердила її сім’я.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com