“Про які приниження ми говоримо?”: Зеленський відповів на заклик Макрона щодо Росії

7.06.2022, 18:32
121445

Про це глава держави розповів в інтерв’ю для Financial Times.

Читайте також: Знамениті українці кликали “рускій мір”, а він їм “віддячив” пошкодженими будинками і вбивствами (війна)

“Я не зовсім розумію, що таке приниження Росії. Росії якої? Ми говоримо про багато років? Про що? Про те, що всі ці багато років – більше 8 років – вони вбивають наших людей? Про що ми говоримо? Еммануель глибоко розуміється в процесі. Еммануель – один з лідерів “нормандської четвірки”. Він прекрасно розуміється в деталях мінського документу. Він прекрасно розуміється в деталях всіх домовленостей, які були з російською стороною в рамках “Норманді-4″, невиконання цих домовленостей, зрив постійний цих домовленостей. Постійні зриви впровадженого режиму припинення вогню. Зриви обміну полоненими. Про які приниження ми говоримо?” – заявив Зеленський.

“Я навіть не вважаю, що принижують Україну, тому що це слабка позиція. Нас ніхто не принижує. Нас вбивають. Тому ми у відповідь не збираємось також нікого принижувати, Ми будемо відповідати тим самим інструментом”, – додав він.

Президент також прокоментував заклики Макрона та інших лідерів світу про завершення війни за столом переговорів, обговорення чого відбувається іноді без участі України.

“Як можна припинити вогонь на території України без позиції народу цієї держави, без позиції лідера цієї держави? Виглядає дуже дивно”, – сказав Зеленський.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com