“Продовження буде”: луцький терорист Максим Кривош пообіцяв продовження перформансу “антисистема”

23.07.2020, 17:55
79285

Максим Кривош, який 21 липня захопив у Луцьку автобус та взяв у заручники 13 людей, заявив, що його “перфоманс” матиме продовження.

Читайте також: Бойовики розтинали тіло загиблого під Зайцевим медика Іліна, а поранений морський піхотинець Журавель помер від втрати крові, – штаб ООС

Як повідомляє УНІАН з посиланням на  ТСН, таку заяву Кривош зробив на судовому засіданні, де його взяли під варту до 18 вересня.

“Закликаю всіх чекати продовження перформансу “антисистема”. Продовження буде”, – сказав підозрюваний.

Терорист також розповів, що спочатку планував захопити Собор святої Трійці в Луцьку, але змінив рішення, адже через карантин церква зачинена.

“Я там спочатку навчався в духовній семінарії, я там побачив, перепрошую, те духовне бл**ств*, яке я побачив … я прийшов туди за духовністю. І тому я хотів зробити цю акцію, цей перформанс, ще раз говорю. Хай його називають тероризмом скільки, кому захочеться. Хотів зробити в цьому соборі, бо я з нього починав. Я туди прийшов, хотів знайти там правду, я хотів повернутися зі своєю правдою до нього але оскільки він зараз зачинений (бо карантин – ред.), довелося мені обирати альтернативний спосіб”, – сказав він.

Крім того, Кривош заявив, що переповість свою розмову з президентом України Володимиром Зеленським на фінальному судовому засіданні.

Нагадаємо, у Луцьку суд обрав запобіжний захід Максиму Кривошу, який взяв у заручники 13 людей. Підозрюваного будуть тримати під вартою 60 діб.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com