Програвши в карти, хлопець “замінував” ТРЦ в Києві

25.02.2019, 17:12
13725

У Києві затримали зловмисника, який програв у карти та замінував торгово-розважальний центр, бо саме таким був його картковий борг. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Читайте також: Поліція показала відео штурму Подільського відділку в Києві (відео)

“Подія сталася 15 лютого в Деснянському районі Києва. У поліцію надійшло повідомлення про замінування торгового центру на вулиці Гната Хоткевича. На виклик негайно прибули профільні служби, які провели ретельний огляд приміщення і прилеглої території. Загалом евакуювали 800 осіб. В результаті перевірки небезпечних речовин і предметів не виявили “, – йдеться в повідомленні.

Власника мобільного телефону, з якого повідомили про мінування, затримали. Ним виявився 18-річний уродженець Івано-Франківської області, який пояснив, що після програшу в карти повідомив в поліцію про замінування.

Слідчим відділом Деснянського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності – ред.) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com