Проломили череп на Великдень: на Волині вбили 24-річного хлопця, який заступився за друга (відео)

4.05.2019, 11:15
23501

Трагедія на Великдень. У селі Губин Горохівського району на Волині юнак заступився на дискотеці за сусіда і в результаті йому проломили череп. До лікарні хлопця не довезли. Помер у швидкій. У батьків не стало старшого сина, у дівчини нареченого, а чоловіка, на якого усі вказують як на убивцю, навіть не затримали. Бо кажуть – він кримінальний авторитет. І вже нібито встиг позалякувати очевидців. Про те, хто побив до смерті 24-річного Миколу Кривчука знає уся округа, а от вказати на нього бояться. Навіть сусід, за якого заступився убитий хлопець ні пари з уст. Нічого не бачив і крапка.

Читайте також: Конфлікт у селі ледь не закінчився жорстоким вбивством

Вже відомо, хто і чому убив хлопця. Причина така – юнак пішов заступатися за сусіда, і це останнє, що він зробив у своєму житті. Вбили Миколу Кривчука на перший день Великодня, а поховали – на третій, йдеться у сюжеті ТРК “Аверс”.

Місцеві розповідають – побили так, що на подвір’ї клубу його довелося відкачувати. Молодший брат з другом завезли юнака до дому і поклали спати. Кажуть, що він сам навіть роззувся. Через деякий час з нічної зміни прийшла мати. Сина застала у непритомному стані, викликала місцевих лікарів, а ті вже негайно швидку. До лікарні не довезли. Помер по дорозі.

Миколі Кривчуку мало виповнитися 25. Хороша освіта. Хороша робота. Кохана дівчина. Шанована у селі сім’я. Усе було попереду. Мати зі сльозами на очах показує фотографії сина. Розповідає, що був світлим і добрим. У фатальну бійку потрапив, бо пішов розбороняти. Родина Кривчуків досі у шоковому стані. На цьогорічні проводи вони ділитимуть паску та крашанки на могилі сина. Миколу Кривчука забили на очах, друзів, сусідів, хлопців і дівчат з інших сіл, які приїхали у Губин на дискотеку. Але зараз немає кому свідчити поліції про особу убивці. Позаочі усі як один стверджують, юнака побив чоловік зі сусіднього села, з Сенкевичівки. Його тут величають кримінальним авторитетом, кажуть мав судимість.

Батьки називають ім’я чоловіка, на якого односельці вказують як на убивцю. Звати Артур. Відомий у навколишніх селах. Кажуть він уже залякав усіх односельців. І ніхто не хоче свідчити проти нього. Бо на його рахунку, нібито, вже не одне каліцтво.

І навіть хлопець, за якого заступився вбитий стверджує, що нічого не бачив і нечув.

Своїм горем батьки діляться з журналістами, щоб справа набула розголосу, бо в правосуддя вони не вірять. І як повірити, коли хлопця убили ще на перший день Великодня, а  підозрюваний як ні в чому не бувало перебуває вдома і навіть не під домашнім арештом.

Говорять і справді хто що тільки може, але вказувати на Артура не ризикують. Наразі вже є висновки судмедекспертизи. Мати загиблого Зоя Кривчук, розповіла, що у сина була проламана голова. Що й зазначено у свідоцтві про смерть.  Але у поліції, як каже мати, навіть не хотіли приймати від них заяву. Мовляв й так ведеться слідство.

Між тим начальник Горохівського райвідділку поліції Сергій Потурась, навздогін публікаціям у ЗМІ та соцмережах коментує. Мовляв: “Зробили розтин. Очікуємо результати експертизи”. А ще каже, якщо експертиза встановить, що смерть настала внаслідок природних причин – кримінальне провадження закриють. За словами поліцейського, слідів побоїв на потерпілому візуально помітно не було.

“Не можемо стверджувати чи були сліди побоїв на загиблому, але впевнено заявляємо, що слідів  усього керівного складу Горохівського відділку ми не виявили. Ані  начальників, ані слідчий – в відділку пусту І це станом  на 16-годину у розпал робочого дня”, – стверджують журналісти.

Детальніше у відео:

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com