Проломили голову: у Черкасах жорстоко побили відомого журналіста

4.05.2019, 16:19
23543

Черкаського журналіста Вадима Комарова жорстоко побили.

Читайте також: Вихованці дитячого притулку в Одесі скаржаться на побиття з боку вихователів

Він у важкому стані знаходиться в реанімації міської лікарні №3, повідомив у Facebook депутат міськради Олександр Радуцький.

Побитого журналіста з розбитою головою 4 травня близько 9-ї години ранку побачили перехожі на перехресті вул. Надпільноі і Небесної Сотні. Вони і викликали “швидку”, повідомляє місцеве видання “Прочерк”.

“Необхідна допомога всіх світил від медицини і молитва за його здоров’я. Гарантії 50 на 50”, – написала в соцмережі Світлана Комарова.

Вадим Комаров в своїх публікаціях неодноразово порушував дуже гострі теми. Одна з найгучніших публікацій за останній час – про обставини п’яного бунту в Черкаській колонії №62. Серед інших тем публікацій Комарова – розкрадання бюджетних коштів, незаконне будівництво, корупція в Черкаській міськраді. У 2016 році журналіста намагалися застрелити.

Голова НСЖУ Сергій Томіленко підтвердив, що побитий журналіст перебуває у важкому стані.

“Зараз Вадим знаходиться в реанімації в дуже важкому стані. Журналіст часто порушував резонансні теми, реально дратував багатьох в Черкасах, хто мав велику владу і великі гроші…. Сподіваємося на професійну роботу лікарів-реаніматорів, а правоохоронці належним чином будуть розслідувати черговий акт грубої атаки на журналістів. Б’ють одного, а безкарністю намагаються залякати всіх… “, – написав він.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com