Пропонують роботу у “гарячих” точках фронту: окупанти проводять у Маріуполі приховану мобілізацію

15.08.2022, 20:31
125716

Окупаційна “влада” Маріуполя проводить приховану мобілізацію, щоб відправити на фронт свіже гарматне м’ясо. Місцева українська влада закликає маріупольців виїжджати із міста.

Читайте також: Рух бронетехніки, солдатів і тренування Ан-26: спостерігачі розповіли про військову активність у Білорусі за добу

Зазначається, жителям окупованого Маріуполя надходять смс, де пропонують працювати у так званій “Державній воєнізованій горнорятувальній службі”. Людям нібито пропонують влаштуватися водіями та машиністами. При цьому серед місць дислокації – Донецьк, Горловка та Макіївка. Про це повідомляє пресслужба міської ради Маріуполя.

“Насправді відбувається прихована мобілізація: людей просто збирають та відправляють на фронт. Як це робили у Донецьку. Таким чином, росіяни хочуть використовувати мирних маріупольців у якості гарматного м’яса, аби прикрити свої позиції”, – зауважили у мерії.

Міська рада закликає маріупольців не вестися на ці чи інші пропозиції від російських окупантів та просить виїжджати з міста, щоб не ризикувати життям.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com