Прощання з “Москвою”: в окупованому Севастополі влаштували траурну церемонію (фото)

16.04.2022, 13:02
117553

У п’ятницю, 15 квітня, в анексованому Росією місті Севастополі окупанти влаштували церемонію прощання з ракетним крейсером “Москва”, який затонув після влучних ударів українських ракет.

Читайте також: Кинули техніку та “героїчно” ховалися в підвалі: на Донеччині ЗСУ відбили атаку ворога та отримали багато трофеїв

Про це повідомляє ВВС.

На траурній церемонії, яка відбувалася біля пам’ятника “300 років Російському флоту”, були присутні ветерани російського флоту та священики. На одному з вінків, які принесли на це зібрання, зауважили напис на стрічці “кораблю та морякам”.

Раніше окупанти повідомляли, що екіпаж “Москви” було врятовано із затонулого судна, офіційно про кількість загиблих не повідомлялося. Пропагандистські російські ЗМІ із посиланням на Міноборони РФ стверджували, що крейсер “Москва” затонув після пожежі через детонацію боєкомплекту під час буксирування в умовах шторму.

За інформацією українських військових, шторм не тільки призвів до затоплення судна, але й до загибелі більшості моряків із флагмана російського Чорноморського флоту.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com