Просто пошматували: у Полтаві пластичні хірурги спотворили двох своїх пацієнток (фото 18+, відео)

14.07.2020, 11:08
78270

Пластична клініка з Полтави опинилася в епіцентрі гучного скандалу. Одна з клієнток стверджує, що тамтешні хірурги спотворили їй груди. Після операції почалися проблеми – рани загноїлися, а лікарі, як твердить жінка, просто проігнорували звернення клієнтки.

Читайте також: Трагедія у Харкові: жінка задушила 10-річного сина і наклала на себе руки

Як повідомляє OBOZREVATEL, з посиланням на ТСН, одна з клієнток стверджує, що після операції почалися проблеми – рани загноїлися, а лікарі, як стверджує жінка, просто проігнорували її звернення.

36-річна Юлія розповіла, що прийшла до лікаря, щоб зробити підтяжку грудей і поставити імплант. За процедуру віддала три тисячі доларів. Але за кілька днів після операції рани почали гноїтися, стверджує жінка. Хірург, який оперував Юлію, наказав їй робити компреси і чекати. Але жінка все-таки напросилася на прийом.

“Були розрізані шви. Тобто якби я сама не напросилася, воно б і далі все гнило”, – каже жінка.

УВАГА! ФОТО 18+

Далі була ще одна операція, каже Юлія. За неї клініка грошей не брала. Але краще не стало.

“Мене просто пошматували. Тепер все асиметрично і стирчить в різні боки”, – скаржиться потерпіла.

Ще одна обурена клієнтка тієї клініки Оксана Царенко розповіла, що звернулася до хірурга з проханням підтягнути живіт і збільшити груди. За роботу заплатила чотири тисячі доларів. Перша операція, каже, виявилася невдалою. Тому далі було ще шість хірургічних втручань.

Як пояснив столичний хірург Роман Левицький, від ускладнень в пластичній хірургії не застрахований ніхто.

“У цьому випадку велике значення має робота з пацієнтом, а також бажання знайти спільну мову з лікарем”, – говорить він.

Спочатку зроблену пластику повинен оглянути незалежний пластичний хірург, каже медичний адвокат. І вже тоді можна вирішувати, чи варто йти в суд.

“Якщо фахівець скаже, що оперативне втручання або пластична операція була проведена неякісно, то тоді це потрібно буде доводити”, – вважає медичний адвокат Зінаїда Чуприна.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com