“Просувають наратив Кремля про “неминучу перемогу РФ”: в РНБО назвали імена західних “експертів”

29.05.2022, 16:00
120739

Росія цього тижня через лояльних західних “експертів” просувала наратив про неминучу “перемогу Росію та необхідність Україні йти на поступки”.

Читайте також: “Руки, ноги та голови можуть літати”: Братчук жорстко попередив про небезпеку купання в морі

Для цього РФ використовує “лояльних західних експертів”. Про це повідомляє Центр протидії дезінформації при РНБО України.

Так, французький центр досліджень у сфері розвідки опублікував аналітичне зведення, в якому частково просуваються кремлівські наративи про “недосвідчених українських солдатів” та “професійну російську армію”.

Також повідомляється, що екссенатор США Річард Блек в інтерв’ю англомовним медіа розповідав про “неминучу перемогу” Росії, оскільки “Росія не може собі дозволити програти через загрозу розширення НАТО”.

Італійський генерал Л. Трикаріко закликав ЄС відмовитись від “божевільної ідеї виграти війну в Україні” та схилити Україну до капітуляції, щоб не провокувати Росію на застосування зброї масового ураження.

А німецький Інститут Шиллера провів міжнародну дискусію на тему загрози Третьої світової війни, учасники заходу дійшли висновку, що “конфронтація з Росією згубна для Німеччини та ЄС”.

В РНБО наголосили, що всі ці заяви – спроба Росії нав’язати світові свою  необхідну точку зору.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com