Протеже Тіни Кароль розповів як співачка відкриває молоді таланти

5.05.2024, 16:11
158368

Молодий український співак OKS, справжнє імʼя якого Віталій Окс, розповів про співпрацю з народною артисткою України Тіною Кароль. Виконавець поділився, як легенда українського шоубізнесу ставиться до молодих талантів.

Читайте також: Порвала з Потапом і стала утриманкою: Мішель Андраде закрутила роман із старшим чоловіком

Як відомо, Тіна Кароль та OKS познайомилися на десятому сезоні шоу “Голос країни”. Віталій намагався українізувати три композиції Кароль, але вийшов у світ лише один з них – “Ніченька”.

Скріншот Instagram

Окса вважають улюбленцем Тіни, тому що він дійшов до суперфіналу “Голосу країни” за її підтримки, а також виконавець тричі виступав із зіркою на її концертах. Крім того, він отримав дозвіл перекласти її хіт.

“Ми спілкувалися з Тіною і працювали дуже довго. Цей конект тривав з моєї участі в “Голосі країни”. Коли я вперше почув про можливість перекладів її пісень, я одразу написав: “Тіна, будь ласка, дуже хочу спробувати”. І “Ніченька” стала третім моїм перекладом”, – поділився співак.

Однак Кароль з невідомих причин не дозволила Оксу випустити два попередніх переклади її пісень. Сам Віталій не розкриває подробиць відмови та тримає в таємниці назву пісень і, чому Тіна схвалила лише третій трек:

“Просто не скажу. Вона неймовірна… Я обожнюю Тіну і дуже трушно ставлюся до неї, її таланту, систематичності, роботи. Сподіваюсь, ця робота не буде останньою.”.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com