Прожили пів року: Аліна Гросу уже розлучилася зі своїм чоловіком

21.09.2020, 17:51
84714

Українська співачка Аліна Гросу розлучилася зі своїм чоловіком. Артистка вийшла заміж за молодого російського бізнесмена Олександра Комкова в 2019 році, пара розлучилася через півроку спільного життя.

Читайте також: “На Сергія Звєрєва схожа”: користувачі мережі жорстко “проїхалися” по образу Аліни Гросу (фото)

За словами Гросу, ініціатором розлучення став Олександр. Він нібито запропонував дівчині пожити місяць окремо, що її дуже образило. Про це артистка розповіла в інтерв’ю проекту “ЖВЛ”.

“Ще в грудні мені Саша, ні з чого абсолютно, сказав: “Давай поживемо окремо. Я не знаю, як тобі запропонувати, але я б, можливо, спробував би на місяць. Якщо я когось знайду, то тобі ж буде боляче через два тижні”. Я не могла йому це пробачити, тому що ти або хочеш жити зі мною, або робиш щось інше, якщо ти не напробувався до того, як ми одружилися… Ну, що це? Навіщо це все?” – розповіла Аліна Гросу.

Знімок з весілля Гросу і Комкова.

Вона додала, що після такої пропозиції просто зібрала свої речі і переїхала. За словами дівчини, спочатку вона постійно плакала. .

“Це не було як грім серед ясного неба, але щоб так, я не думала. Думала, поговоримо, до чогоси прийдемо, але так, щоб роз’їжджатися, розбігатися… Це був шок”, – вказала співачка.

Вона також підкреслила, що проблеми в їхній родині почалися відразу ж після весілля. При цьому пара до одруження жила разом кілька років і була щаслива. Ймовірною причиною такого різкого розставання Аліна Гросу назвала бажання Олександра “спробувати щось інше”. Вона також допускає варіант, що незадовго до того, як Комков запропонував їй пожити окремо, у нього могли з’явитися стосунки на стороні.

Аліна підсумувала, що з ексчоловіком хотіла залишитися друзями, але він відкинув цю пропозицію.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com