Пригожин раптово заявив, що ЗСУ сформували угруповання для блокування “вагнерівців” під Бахмутом

7.03.2023, 10:32
136899

Власник ПВК “Вагнер” Євген Пригожин зробив заяву про проблеми під Бахмутом. За його словами, ЗСУ сформували угруповання для блокування його найманців на Бахмутському напрямку.

Читайте також: Чекала на окупантів і здала місце дислокації тероборони: на Львівщині суворо покарали любительку Путіна

Про це написано в Телеграм-каналі Пригожина.

За словами ватажка, для того, щоб розблокувати Бахмут, бажано заблокувати ПВК “Вагнер”.

“Для цього ЗСУ створили низку угруповань: одне угруповання у Слов’янську — 67-ма бригада, друге угруповання в Сіверську — 81-ша та 66-та бригади, ще одне угруповання в Часовому Яру та одне — у Костянтинівці. ЗСУ для того, щоб гарантовано розблокувати Бахмут, необхідно заблокувати ПВК “Вагнер”. І вийде “пиріжок”: начинка — це оточені нами частини ЗСУ (у разі, звичайно, якщо буде повне оточення Бахмута), а оболонка — це, власне, ПВК “Вагнер”, — заявив Пригожин.

Терорист заявив, що “стукає в усі двері, б’є на сполох з боєприпасами та підкріпленням, а також щодо прикриття флангів”. Він вимагає злагоджених дій, інакше на окупантів під Бахмутом чекає величезна катастрофа.

“У разі, якщо всі злагоджено, без амбіцій, ви*бонів та істерик зроблять цю спільну роботу, тоді ми блокуємо ЗСУ, а ЗСУ нас не блокують. Якщо ні, то всім прийде п*здець”, — пише Пригожин.

За його словами, він особисто стане “вишенькою” в цьому “пиріжку” і разом із “вагнерівцями” опиниться в пастці.

“ЗСУ будуть боротися за Бахмут до кінця, і це очевидно. Ми маємо робити свою роботу теж до кінця. Але коли весь світ збирається довкола тебе, то необхідно, щоб хтось із тобою взаємодіяв. Тому ми й стукаємо у всі двері”, — додав Пригожин.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com