Прикидався лікарем та змушував дітей роздягатися: на Чернігівщині затримали педофіла

21.06.2019, 20:35
30159

У Чернігівській області поліція затримала чоловіка, який під виглядом лікаря змушував дітей роздягатися.

Читайте також: Стежив за дітьми та роздягався перед ними: повідомили страшні подробиці з життя вбивці 11-річної Даринки

Про це у Facebook повідомив перший заступник голови Національної поліції України В’ячеслав Аброськін.

За його інформацією, ще у травні до поліції Чернігівщини почали надходити повідомлення про те, що невідомий чоловік чіпляється на вулицях різних селищ до маленьких дівчат під приводом медичного огляду.

Він зазначив, що 19 червня невідомий на вулиці в Ічні представився лікарем, завів 9-річну дівчинку до непрацюючої школи, де під приводом огляду примусив дитину роздягнутися та розглядав оголене тіло дитини. За попередніми даними, насильницьких дій чоловік не вчиняв.

“Учора працівниками поліції цей покидьок був затриманий. Чоловік, 1968 року народження, житель Чернігова, раніше неодноразово судимий за вчинення статевих злочинів відносно дітей”, – уточнив Аброськін.

Зокрема, був судимий за ст. 156 Кримінального кодексу України (розбещення неповнолітніх). Після цих випадків з дітьми працювали психологи.

“Кожного дня від цих покидьків страждають діти, поки для кожного із нас це інші діти, але якщо нічого не робити, жертвою покидьків стануть наші діти”, – зазначив Аброськін.

Він також подякував за підтримку петиції за закон Дар‘ї Лук‘яненко (дівчинки, яку убив односелець в Одеській області).

“Лише за вчора ми зібрали 13490 підписів. Залишилось трохи більше 10 тисяч. Не будьте байдужими, давайте разом захищати наших дітей”, – наголосив перший заступник голови Нацполіції.

За даними Головного управління Нацполіції в Чернігівській області, чоловіка, який вчинив розпусні дії, затримано у порядку статті 208 КПК. Відкрито провадження за ч. 2 ст.156 Кримінального кодексу України, що караються обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на строк до трьох років.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com