Принц Гаррі і Меган Маркл хочуть вперше показати публіці свою піврічну доньку

4.12.2021, 09:30
106397

У королівській сім’ї існує традиція щорічно видавати різдвяні листівки. Принц Гаррі та Меган Маркл з моменту народження свого первістка, сина Арчі, розміщували на святкових сувенірах його зображення

Цілком можливо, що тепер у королівських шанувальників з’явиться можливість отримати різдвяну листівку із зображенням піврічної дочки Сассекських, Лілібет. Це буде перше Різдво правнучки королеви, і всі сподіваються побачити її.

У герцога та герцогині Сассекських непрості стосунки з пресою, вони фактично повністю приховують своїх двох дітей від загальної уваги. Публіка звикла бачити королівських немовлят вже за кілька годин після їх народження. Але, на відміну від інших членів монаршої сім’ї, принц Гаррі та Меган Маркл досі так і не опублікували жодних фотографій малюка Лілібет і не показали свого старшого сина.

Читайте також: Психологи назвали тип жінок, які притягують лише слабких чоловіків

«У міру того, як маленькі Сассекські будуть ставати старшими, вони зіткнуться з неминучим цькуванням з боку настирливих папараці – фотографів, що вискакують через кущі та припарковані машини», – каже королівський письменник Крістофер Андерсон в інтерв’ю виданню Daily Beast.

«Я впевнений, що Гаррі хоче вберегти дітей від цієї травми якнайдовше, щоб вони могли мати «нормальне» дитинство», – продовжив експерт.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com