Принц Гаррі та Меган Маркл заявили про намір вийти з королівської родини

9.01.2020, 08:45
59163

Британський принц Гаррі та його дружина Меган Маркл оголосили про намір вийти з королівської родини. Про це повідомляє Радіо Свобода.

Читайте також: Вакансія мрії: Єлизавета ІІ шукає СММника для ведення її Інтернет-сторінок

“Ми збираємося відійти від “cтаршого” членства в королівській сім’ї та працювати, щоб стати фінансово незалежними”, – наголошується в заяві подружжя. При цьому Гаррі та Меган запевняють, що продовжать “повністю підтримувати Її Величність Королеву”.

Принц і його дружина, американська акторка, планують жити на дві країни – “балансувати” між Великою Британією та США. “Цей географічний баланс дозволить нам ростити нашого сина із вдячністю до королівської традиції, в якій він народився, і надасть нашій сім’ї простір, щоб сфокусуватися на наступному розділі, включно зі створенням нашої нової благодійної організації”, – розповіло подружжя.

Принц Гаррі та Меган Маркл не назвали причину свого рішення. Водночас у 2019 році герцог критикував медіа через “цькування” його дружини. Він порівнював ставлення представників ЗМІ до Маркл із їхнім ставленням до його матері, принцеси Діани, яка загинула в автокатастрофі у 1997 році.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com