Принц Вільям заглянув в англійський паб на келих сидру (фото)

4.07.2020, 20:44
77366

Ресторани і кафе в Великобританії знову відкриваються після затяжного локдауну. 38-річний принц Вільям відправився в паб. Онук британської королеви не упустив нагоди відвідати свій улюблений заклад, де він часто бував до оголошення карантину.

Читайте також: Королева Єлизавета ІІ скасувала одну з традицій до її дня народження

В офіційному акаунті Кембриджів в Instagram з’явилася серія фото, де герцог приємно проводить час у компанії працівників одного з закладів Лондона за келихом пива. Вибір дружина Кейт Міддлтон упав на 600-літній паб, розташований неподалік від його будинку в Норфолку. Такого довгоочікуваного гостя зустріли самі власники – пара Ентоні і Джанетт займаються цим бізнесом вже 25 років. З березня їх заклад було закрито, а лише кілька тижнів тому уряд дозволив пабам почати працювати на винос. Герцог Кембриджський зізнавався, що дуже сумує за візитами в паби і за пінтами сидру. Саме цей алкогольний напій став його улюбленим. Онук Єлизавети II скористався першою ж можливістю відправитися в паб: він подивився, як господарям вдалося адаптуватися до нових реалій. На вході герцог скористався дезінфектором для рук, але не став одягати захисну маску і рукавички.

“Перший відвідувач?” – з надією запитав принц Вільям. “Герцог побажав успіхів всьому колективу і розпитав, як співробітникам вдалося адаптуватися до нових умов”, – йдеться в заяві Кенсінгтонського палацу.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com