Принц Вільям заявив, що стривожений психологічними проблемами Гаррі

23.10.2019, 08:13
48419

того, як той в документальному фільмі розповів про психологічні труднощі, які переживає він та його дружина. Вільям висловив сподівання, що у Гаррі та Меган “все в порядку”, пише ВВС.

Читайте також: Український військовий зустрівся з принцом Гаррі

Телеканалу ITV знімав фільм під час нещодавньої поїздки Гаррі та Меган до Південної Африки. Стрічку продемонстрували в ефірі минулої неділі.

Гаррі та Меган жалілися на надмірний тиск з боку британської преси, з яким вони постійно стикаються.

″Я думав, що все позаду, але все повернулося, і тепер мені доводиться справлятися з цим тиском. Частина моєї роботи – триматися героєм, але і для мене, і для моєї дружини тут дуже багато такого, що завдає нам болю, особливо, коли більша частина того, що пишуть, – неправда″, – заявив принц Гаррі.

Герцогиня Сассекська Меган зізналася, що бути частиною королівської родини стало для неї непростим випробуванням і вона не була готова до такої уваги з боку ЗМІ.

″Коли я тільки зустріла свого майбутнього чоловіка, мої друзі були дуже раді за мене, тому що я була щаслива. Але мої британські друзі сказали: ми впевнені, що він чудовий, але тобі не варто цього робити (одружуватися з Гаррі), тому що британські таблоїди зруйнують твоє життя″, – згадує Меган.

Меган розповіла, що особливо непростими для неї були період вагітності і перший час після народження сина – саме через надмірну увагу преси.

Також у фільмі Гаррі прокоментував свої стосунки зі старшим братом Вільямом: ЗМІ останнім часом писали про непростий період у їхніх відносинах.

Читайте також: Меган Маркл і принц Гаррі вперше вийшли у світ із сином Арчі (відео)

На це Гаррі відповів, що будь-які стосунки переживають різні часи – як хороші, так і погані.

″Ми брати. І ми завжди будемо братами. Зараз ми вочевидь йдемо різними шляхами, але я завжди буду поряд із ним – так само, як він буде поряд зі мною″, – додав принц Гаррі.

Деякі видання писали про те, що після виходу фільму і зізнань Гаррі, Вільям нібито був дуже розлючений, проте у Кенсингтонського палаці ці повідомлення називають сильно перебільшеними.

І хоча розповідь Гаррі та Меган, здавалося б, мала викликати у глядачів співчуття, в реальності реакція виявилася доволі суперечливою.

Є й такі жарти: ″Я її (Меган) розумію. Уявіть собі, як це важко – жити в шикарному будинку, в розкоші і подорожувати світом на приватному літаку за гроші платників податків″, – іронізує один з користувачів.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com