Пристайко заявив, що Україна піде на компроміси під час обміну полоненими задля повернення більшої кількості українців

12.12.2019, 20:13
56472

Міністр закордонних справ України Вадим Пристайко заявляє, що Україна готова погодитись на серйозні компроміси під час наступного обміну утримуваними особами, який має відбутися до кінця цього року, задля повернення максимальної кількості українців.

Читайте також: У Зеленського розповіли про підлість Путіна щодо обміну полоненими

Про це Пристайко сказав в інтерв’ю УНІАН.

Глава МЗС зауважив, що не хоче говорити про формулу обміну і кількість осіб, яких українська сторона планує віддати для повернення утримуваних українців. “Я не хочу називати ці цифри. Я знаю їх. Але я не хочу спеціально називати, тому що вони не такі прості, як минулий раз. Це не точні цифри. Теперішній обмін вимагає більш гнучкого підходу, і буде нерівна кількість людей. Це просто залежить від того, яка межа можливого переговорних команд”, – наголосив Пристайко.

При цьому міністр відзначив, що Україна готова до компромісів. “Ми готові до дуже серйозних компромісів для того, щоби забрати максимальну кількість наших людей”, – підкреслив Пристайко. Глава МЗС підтвердив, що новий обмін утримуваними особами, який планується узгодити в Мінську на засіданні Тристоронньої контактної групи з урегулювання ситуації на Донбасі, передбачається здійснити до кінця поточного року.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com