“Приємно слухати”: Кравчук заявив, що поважає пропагандистку Скабєєву та заступився за неї

25.08.2020, 12:47
82324

Глава української делегації в ТКГ у Мінську Леонід Кравчук прокоментував скандальний ефір з російською пропагандисткою Ольгою Скабєєвою, в якому він взяв участь. Він не лише не засудив її, а й заступився за неї.

Читайте також: Російська пропагандистка Скабєєва “вкинула” черговий фейк про Україну

Перший президент розповів про ефір на федеральному кремлівському каналі “Россия 1” в інтерв’ю Дмитру Гордону, повідомляє 24 канал.

За що Кравчук поважає Скабєєву

Гордон запитав політика, чи вдалося йому “покласти на лопатки” пропагандистку Скабєєву під час ефіру наприкінці липня цього року, на який його запросили. Леонід Кравчук відповів, що це не та людина, яку б він хотів поставити на місце під час публічної дискусії.

Ба більше, Кравчук сказав, що поважає Скабєєву та не вважає її противником, на відміну від російського президента Путіна. Він запевнив, що ніколи “не піде в словесну атаку на журналістів”.

“Вона (Скабєєва, – 24 канал) – енергійна, наполеглива, емоційна. Мені було приємно чути, як вона говорить”, – уточнив Кравчук.

Він також порівняв журналістів із “розвідниками, які ходять по тонкому лезу ножа”. За ними, мовляв, стоять мільйони людей.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com