ПЦУ виступиє проти Маршу рівності у столиці

19.06.2019, 23:20
29877

Православна церква України (ПЦУ) не підтримує Маршу рівності, який відбудеться 23 червня в Києві. Про це повідомила пресслужба ПЦУ у відповіді на запит ″УНН″.

Читайте також: У ПЦУ проведуть Форум єдності разом з “собором Філарета”

″Православна церква України не підтримує подібних заходів. Ставлення до них залишається незмінним і відображене в декларації, яку ще у 2007 році прийняла Всеукраїнська рада церков і релігійних організацій″, – зазначила пресслужба.

Відповідно до декларації Про негативне ставлення до явища гомосексуалізму та спроб легалізації так званих одностатевих шлюбів (реєстрації одностатевих партнерств), Всеукраїнська рада церков і релігійних організацій, до складу якої входять представники християнських, мусульманських та іудейських конфесій, виступає категорично проти законодавчого встановлення в Україні одностатевих шлюбів або реєстрованих одностатевих партнерств, проти пропагування одностатевої сексуальності.

″При цьому в Раді не підтримують дискримінацію осіб, які вважають себе гомосексуалістами, але виступають категорично проти того, щоб гомосексуальний спосіб життя й поведінка трактувалися як природні, нормальні й корисні для суспільства і особистості. Ми проти того, щоб гомосексуалізм пропагувався як варіант норми статевого життя, як і проти того, щоб держава заохочувала своїх громадян до одностатевих сексуальних стосунків″, – йдеться в декларації.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com