Путін назвав першочергове завдання для Українського президента

3.10.2019, 10:53
45090

Першочерговим завданням для президента України  Володимира Зеленського має стати питання вирішення розвитку відносин із Донбасом. Про це заявив президент РФ Володимир Путін під час сесії Російського енергетичного тижня, повідомляє “РБК−Україна“. Очільник Кремля сказав, що, мовляв, Зеленському дісталася важка спадщина від попередників.

Читайте також: Зеленський про формулу Штайнмаєра: жодної капітуляції не буде

“Це важкий спадок, і, звісно, Зеленському слід вирішити багато, але насамперед, звісно, потрібно вирішити питання з тим, як будуть розвиватися відносини України з Донбасом”, − зазначив Путін.

Президент РФ додав, що перед Зеленським стоять великі виклики − ВВП України впав, мовляв, через втрату російського ринку, а деякі галузі промисловості України практично перестали існувати (напевно, мав на увазі вугільну галузь, яка в основному була сконцентрована на Донбасі, окупованому підтримуваними Росією бойовиками).

Нагадаємо, 1 жовтня учасники Тристоронньої контактної групи (ТКГ) з урегулювання на Донбасі Україна погодила текст “формули Штайнмаєра” у Мінську−Зеленський погодили так звану “формулу Штайнмаєра”, яка була запропонована у 2015 році тодішнім главою МЗС Німеччини, нинішнім президентом ФРН Франком−Вальтером Штайнмаєро.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com