“Путін пі**р”: у Росії оштрафували хлопця, який сфотографував та запостив образливий для влади напис

15.05.2019, 11:52
24972

Жителя Ярославля Кирило Попутніков оштрафували на 30 тисяч рублів за звинуваченням в образі влади. Таке рішення виніс Кіровський районний суд російського Ярославля, повідомляє dw.com.

Читайте також: Путін впав обличчям додолу на хокейному матчі в Росії (відео)

Раніше на Попутнікова склали адміністративний протокол за те, що він опублікував у соціальній мережі Facebook фотографію з графіті “Путін пі**р” на будівлі управління МВС у Ярославській області. У суді він заявив, що таким чином лише хотів вказати на акт вандалізму.

У висновку суду йдеться, що Попутніков “усвідомлював протиправність своїх дій” та “розумів непристойне значення слова”. При цьому в експертному висновку, який міститься в матеріалах справи йдеться, що не представляється можливим визначити, “чи співвідноситься об’єкт оцінки (у графіті – ред.) із президентом РФ Путіним”. Про графіті, яке з’явилося 31 березня на будівлі управління МВС, повідомили місцеві ЗМІ. Після цього Роскомнагляд зажадав видалити новини по цій темі, вказавши на закон про неповагу до влади, і вимогу відомства виконали кілька ярославських видань.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com