Путін під час зустрічі із головою МАГАТЕ дуже нервував, що ледь не скрутив мікрофон (відео)

11.10.2022, 19:33
129021

Російський президент-терорист Володимир Путін зустрівся із очільником МАГАТЕ Рафаелем Гроссі, який 11 жовтня прибув з візитом до Москви. Під час переговорів очільник Кремля дуже нервував і постійно крутив у руках мікрофон, через що ледь його не скрутив.

Читайте також: “Не один десяток років”: Лукашенко заявив, що готувався до війни

Це видно на відео із зустрічі Путіна та Гроссі, яке поширюють російські засоби масової інформації.

У вівторок, 11 жовтня, із запланованим візитом до Москви прибув голова МАГАТЕ Рафаель Гроссі. Гендиректор зустрівся із російським “фюрером” для обговорення ситуації навколо захопленої окупантами Запорізької АЕС. Як видно на відео із зустрічі, очільник Кремля, чи то через нерви, чи, можливо, через хворобу Паркінсона, постійно крутив у руках мікрофон, розмовляючи із очільником МАГАТЕ. Окрім цього, під час переговорів Путін майже не дивився в очі гендиректору, коли говорив про українську АЕС.

Ймовірно, Путін спеціально крутив мікрофон, оскільки через хворобу Паркінсона він має тремор кінцівок у стані спокою. Тому, аби сховати тремтіння рук, він зумисне перебирав пристрій. Як пояснює лікар-невролог Олександра Щебет, коли хвора Паркінсоном людина хапається за предмети, то фізично напружує м’язи і таким вольовим зусиллям цей тремор поки що може стримати.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com