Путін планує поглинути не тільки Україну: Шольц назвав наступну країну-ціль диктатора

15.06.2023, 17:32
142259

Канцлер Німеччини Олаф Шольц упевнений, що президент РФ Володимир Путін не зупиниться на Україні – в його планах захоплення сусідніх територій. Про це представник ФРН заявив на урядовій прес-конференції, повідомляє DW.

Читайте також: Лукашенко заговорив про закінчення війни в Україні

Канцлер ФРН впевнений, що у планах Путіна – захоплення сусідніх територій. Тому, за словами Шольца, необхідно вести конкретну розмову про гарантії безпеки для України після закінчення війни в країні.

“А російський президент явно хоче поглинути деякі сусідні території: у нього є такий план щодо України, й, абсолютно очевидно, це також його план щодо Білорусі”, – упевнений глава німецького уряду.

Він виключив варіанти з можливим “заморожуванням” війни або, тим більше, узаконенням російської окупації деяких українських територій, як закликає дехто.

Шольц наголосив, що важливо підтримувати Україну стільки, скільки буде потрібно, і не погоджуватися на нав’язаний мир. Він запевнив, що підтримка з боку Німеччини продовжиться, і як приклад навів рішення про ремонт підбитих на українському полі бою західних озброєнь.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com