Путін звільнив низку генералів, які керували окупаційними військами в Україні

1.05.2023, 15:31
139854

Російський диктатор Володимир Путін через провали на фронті нещодавно звільнив або відправив у відставку низку  генералів, які керували окупаційними військами в Україні. Ці перестановки проведені, аби налякати новопризначених людей.

Читайте також: Ердоган заявив про ліквідацію в Сирії лідера ІДІЛ

Таку думку сьогодні, 30 квітня, в ефірі телеканалу FREEДОМ висловив військовий аналітик, майор запасу ЗСУ, ветеран війни Росії проти України Олексій Гетьман.

“Річ у тім, що в Росії в армії заведено так: вони віддають розпорядження, накази, які практично неможливо виконати. І, звичайно, виконавці впираються лобом у стіну, нічого не можуть зробити, і наказ не виконують. Але замість того, щоб сісти, як це є в нормальних цивілізованих країнах, в Україні зокрема, проаналізувати причини невдач, вони просто міняють виконавців, звинувачуючи виконавця в тому, що саме з його вини не був виконаний дуже гарний наказ, дуже гарне розпорядження, і тому поставимо нового. А зі старим дуже жорсткі можуть бути дії. Але якщо він ще якось потрібен, його можуть перевести на іншу якусь посаду, а потім повернути, навіть піднятися службовими сходами. А можуть там мало не у в’язницю або під розстріл, що в них теж практикується”, — пояснив він.

Саме тому новопризначені командувачі ЗС РФ намагаються показати себе із найкращої сторони і їм однаково, скільки своїх чи чужих людей треба покласти заради наказу.

“Той новий, який прийде, він уже розуміє, що на нього чекає доля попередника, якщо він чогось не виконає, тому виконуватиме наказ, попри кількість людей, яких він буде класти, на кількість техніки. Йому завдання. Неважливо, скільки загине, захопити там якесь повітове місто N, і він усі сили буде туди. І виконав — усе, молодець”, – підкреслив експерт.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com