Путіна номінували на Нобелівську премію

24.09.2020, 15:33
84971

Президента Росії Володимира Путіна номінували на Нобелівську премію. Заявку відправив письменник, головний редактор газети “Президент” і академік Сергій Комков. На те, що Путін опинився у списку номінантів на премію миру, відреагували в Кремлі.

Читайте також: Путін, Трамп і Лукашенко стали лауреатами Шнобелівської премії-2020

Як повідомляють російські ЗМІ, заявка була відправлена в Осло ще 10 вересня. За що саме Сергій Комков пропонує номінувати Путіна – невідомо.

Варто відзначити, що це не перша спроба номінувати Путіна на здобуття Нобелівської премії. У 2013 році Йосип Кобзон пропонував номінувати російського президента за активну участь у вирішенні сирійського конфлікту.

Як зазначає прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков, на цю премію висувають “абсолютно різних людей” і це ініціатива тих, хто виступає з такою пропозицією.

“Є певна процедура розгляду номінантів. Якщо рішення буде прийнято – чудово, не буде прийнято – теж нічого страшного”, – заявив Пєсков.

Варто відзначити, що у 2020 році в список кандидатів на Нобелівську премію потрапили російський опозиціонер Олексій Навальний, президент США Дональд Трамп і прем’єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com