Путіна зацікавила пропозиція Зеленського про зустріч у Мінську

11.07.2019, 20:31
32745

Президент Росії Володимир Путін назвав пропозицію Володимира Зеленського про зустріч у Мінську “доволі цікавою”. Втім, наголосив: конкретно можна буде говорити після українських виборів до парламенту та формування уряду.

Читайте також: Путіна обматюкав ще один грузинський журналіст (відео 18+)

Російський президент заявив про готовність до переговорів з Україною у будь-якому форматі, повідомляє видання “ТАСС”.

“Ми ніколи не відмовляємось від жодного з форматів. Зокрема, від розширення нормандського формату. Однак, по-перше, зустріч повинна бути добре підготовленою”, – зазначив Путін.

Другою умовою він назвав можливість проведення зустрічі лише після завершення виборчого процесу та формування українського уряду.

Читайте також: “Громадянський конфлікт”: український канал покаже фільм про Медведчука та Путіна

“По третє, я не знаю, як на цю пропозицію відреагують інші учасники цього процесу. Прем’єр Британії Тереза Мей скоро закінчує свою роботу на посаді. Вона в якій ролі запрошена на цю зустріч? Вона взагалі згодна взяти в цьому участь?” – підкреслив володар Кремля.

Так само він наголосив на необхідності розуміти позицію щодо участі адміністрації американського президента та лідерів Франції і Німеччини. За словами Путіна, всі ці питання ще потрібно доопрацювати.

“Ми ніколи не відмовлялись від контактів, якщо вони ідуть на користь. Ця пропозиція теж може бути цікавою”, – резюмував російський президент.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com