Путініст Тіматі готовий поїхати на війну проти України

27.09.2022, 22:32
128221

Російський співак Тіматі, який всіляко підтримує диктатора Володимира Путіна і злочинний режим Кремля, заявив про готовність воювати проти України.

Читайте також: Флешмоб “спали військкомат триває”: на росії чоловік закидав будівлю коктейлями молотова (відео)

На своїй сторінці в Instagram він розповів, що зараз знаходиться в Москві. Він не планує мігрувати, бо його місце в країні-агресора.

Він додав, що поки повістку не отримував. При цьому він готовий поїхати на війну, щоб разом з іншими окупантами вбивати український народ.

“Отримую безліч коментарів про те, що мене мріють побачити в окопах, якщо я такий патріот, то повинен довести. Я частково сам згоден з низкою цих коментарів. Борг батьківщині віддати доведеться рано чи пізно всім, хто стільки років жив, розвивався і отримував тут”, – написав Тіматі.

Відомо, що Тіматі навчався у Вищій школі економіки, проте після третього курсу пішов звідти, вирішивши, що не може поєднувати навчання в університеті і кар’єру хіп-хоп-виконавця. Військову службу не проходив: за його словами, був визнаний психічно непридатним через велику кількість татуювань на тілі.

Позиція Тіматі щодо війни в Україні

Співпраця з Кремлем почалося у Тіматі в 2012 році, коли перед президентськими виборами він взяв участь у кампанії “Чому я голосую за Путіна?”.  У своїх піснях він підтримує диктатора і його політику проти ЛГБТ-спільноти.

Також влада РФ дала добро на те, щоб саме Тіматі заграбастав вельми вигідний бізнес – мережа кав’ярень, яка залишилася після відходу з російського ринку знаменитого “Старбакс”.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com