Радник Зеленського розповів, чому варто спілкуватися з російськими ЗМІ

12.08.2019, 10:10
37020

Радник Володимира Зеленського Микита Потураєв заявив про необхідність спілкування з російськими ЗМІ, які не викривлюють інформацію, задля донесення правди про події в Україні. Про це він розповів в інтерв’ю “Детектор Медіа” .

Читайте також: Новий актор студії “Квартал 95” розповів як отримав роль Зеленського

Потураєв прокоментував скандальне інтерв’ю, яке Дмитро Разумков дав російському “Коммерсанту”, та заявив, що воно не шкодить іміджу партії “Слуга народу”.

“Я сам спілкувався з Володимиром Соловйовим (російський пропагандист – ред.), він народився в Одесі, виріс у Кишиневі, тільки потім переїхав працювати в Москву. Ми маємо спілкуватись із тими виданнями, де можна просунути не викривлену українську точку зору. І правду про те, що відбувається в Україні”, – сказав Потураєв.

На питання, чи готовий Разумков дати інтерв’ю Скабєєвій, він відповів, що про це варто запитати у самого Разумкова, але сам він відмовляється від подібного інтерв’ю.

“Ноги моєї не буде там у жодному випадку. Багато разів давав коментарі, включався в ефіри каналу “Дождь”. Думаю, “Коммерсантъ” теж не буде перекручувати”, – заявив посадовець.

За його словами, у Росії майже не залишилося медіа, які можна вважати професійними: “Новая газета”, “Дождь”, із певними запитаннями “Коммерсантъ” та “Эхо Москвы”, але точно не федеральні канали.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com