Ракети по луцькому та франківському аеродромах випускав стратегічний бомбардувальник російських окупантів

12.03.2022, 11:00
114264

Ракети по аеродрому Івано-Франківська і Луцька, а також у Дніпрі, вранці 11 березня випускав стратегічний бомбардувальник окупантів Ту-95МС ПКС.

Про це повідомили у Генштабі Збройних сил України.

“Стратегічними бомбардувальниками Ту-95МС ПКС РФ застосовані крилаті ракети повітряного базування по об’єктах на території України у містах Луцьк, Дніпро, Івано-Франківськ”, – повідомили у Генеральному штабі.

Зазначається, що ракетні удари по містах завдали щонайменше шість бомбардувальників. Вони випустили не менше десяти крилатих ракет.

Нагадаємо, вибухи на франківському аеродромі пролунали вчора приблизно 07:00. За словами міського голови в результаті удару загиблих немає, інфраструктура не пошкоджена.

На аеродромі, що поблизу Луцька, обстріл стався вранці 11 березня о 05:45. Бомбардувальник Російської Федерації випустив чотири ракети. На місці виникла пожежа. Загинуло четверо осіб. Шестеро поранених.

У Дніпрі російські окупанти завдали по місту три авіаудари. Вибухи сталися біля дитсадка, багатоповерхівки та зруйнували взуттєву фабрику. Загинула щонайменше одна людина.

__________________________________________________________________________________

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com