Ракицький офіційно перейшов у “Зеніт”

29.01.2019, 11:12
9504

Пітерський “Зеніт” на своєму сайті оголосив про перехід захисника “Шахтаря” Ярослава Ракицького, який захищатиме кольори російського клубу до літа 2022 року.

Читайте також: Ракицький полетів в Доху підписувати контракт із Зенітом

У новій команді Ракицький гратиме під 44-м номером. За неофіційною інформацією, “Шахтар” отримає близько 12 млн євро, а зарплатня Ракицького складе близько 2,5 млн євро за сезон.

Ярослав Ракицький є вихованцем “Шахтаря” та дебютував за першу команду в 2009 році. У “помаранчево-чорній” футболці захисник провів 326 матчів і забив 14 м’ячів. Став семиразовим чемпіоном України, шестиразовим володарем Кубка і Суперкубка країни.

Також Ракицький провів 54 поєдинки за національну збірну України, у яких забив 4 голи.

“7 років свого життя я присвятив Шахтарю. Починаючи з інтернату, до якого я прийшов у 12 років, і до основного складу. Я пишаюся цим і дякую Шахтарю за те, що дав можливість реалізувати мою найбільшу мрію!

Велике спасибі вболівальникам, які були зі мною упродовж усіх цих років, і які зі мною зараз. Дякую за те, що ви були та залишаєтеся справжніми вболівальниками футболу. Дякую своїй сім’ї за істинну підтримку та любов! Моя безмежна подяка П. В. Дулінову, Ю. О. Бєліченку, І. І. Леонову, В. І. Яремченку, Мірчі Луческу за віру та довіру. Президент Рінат Леонідович Ахметов, таких президентів, як Ви, більше немає. Спасибі Вам за все!”, – написав Ракицький у своєму Instagram.

Відзначимо, що оборонець згадав у своєму дописі всіх тренерів, під керівництвом яких грав у командах “гірників”, окрім нинішнього керманича донеччан Паулу Фонсеки. Також звертає на себе увагу відсутність згадки про гендиректора клубу Сергія Палкіна.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com