Реакція на Бучу: один з найбагатших бізнесменів Чехії пожертвував мільйони на придбання зброї для ЗСУ

5.04.2022, 19:02
116739

Засновник та власник інтернет порталу Seznam.cz, який є головним ресурсом-пошуковцем у Чеській Республіці, один з найбагатших чеських підприємців Іво Лукачович оголосив про пожертву у розмірі 100 мільйонів чеських крон (понад 4 млн доларів США) на придбання зброї для українських збройних сил.

Читайте також: Вулиці вкриті трупами: найжахливіші кадри звірств окупантів із міст під Києвом, де була армія Росії (фото, відео 18+)

Про це він написав у своєму Twitter.

За його словами, кадри масового вбивства мирного населення російськими окупантами в українській Бучі глибоко його вразили.

“Тому я якнайшвидше посилаю 100 мільйонів крон на придбання зброї для героїчної української армії”, – написав Лукачович.

Він підкреслив, що зараз для вирішення конфлікту важливою є зброя. “Чим швидше зламаються ці російські безголові люди, тим більше буде врятовано невинних дітей, жінок і мирних жителів”, — заявив бізнесмен.

За даними журналу Forbes, Іво Лукачович займає 15-е місце за статками серед найбагатших людей в Чехії з активами близько 350 мільйонів доларів.

У посольстві України в Чеській Республіці вже подякували за цей вчинок. “Це дуже важливо. Недостатньо говорити про військові злочини Росії в Україні. Нам потрібно максимально посилити наших захисників, щоб вони якнайшвидше звільнили всі українські міста від окупантів”, – йдеться у повідомленні українських дипломатів.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com