Рейтинг Кличка найвищий серед усіх кандидатів в мери Києва

3.08.2020, 14:10
80299

У рейтингу кандидатів на виборах мера Києва лідером є чинний столичний голова Віталій Кличко, за якого б віддали свої голоси 41,7% тих, хто визначився із вибором і має намір взяти участь у голосуванні.

Читайте також: У Києві невідомий взяв у заручники керівницю банку та погрожує усе підірвати

Про це свідчать результати опитування соціологічної групи “Рейтинг”, пише Громадське.

Соціологи вказують, що за рік електоральна підтримка Кличка зросла майже вдвічі. До того ж 54% опитаних вважають, що ситуація у Києві під керівництвом Кличка покращилася, а 30% змін не побачили.

За кандидатку на посаду мера Києва від “Слуги Народу” Ірину Верещук готові проголосувати 9,4% жителів міста, які визначилися з вибором, 9% – за засновника Eurolab Андрія Пальчевського, 5,4% – за депутата від “Європейської Солідарності” Олексій Гончаренко.

Експерти також змоделював другий тур місцевих виборів, за умови виходу до нього Віталія Кличка та інших кандидатів. У парі з Верещук Кличко переміг би з результатом 64% проти 22%, у парі з Гончаренком – 68% проти 13%, у парі з Пальчевським – 67% проти 20%, у парі з Притулою – 63% проти 21%.

Опитування проводили з 26 по 27 липня 2020 року методом CATI. Загалом опитали 2000 респондентів від 18 років. Помилка репрезентативності — до 2,2%.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com