Рейтинг недовіри серед українських політиків очолили Порошенко та Медведчук

19.12.2019, 14:50
57155

Українці найбільше довіряють президенту Володимиру Зеленському, лідером недовіри серед політиків став колишній глава держави, очільник партії “Європейська солідарність” Петро Порошенко. Про це свідчать передані УНІАН результати соціологічного дослідження, проведеного у грудні групою “Рейтинг”.

Читайте також: Forbes склав рейтинг найвпливовіших жінок світу

“Рейтинги довіри українців очолює Володимир Зеленський, якому довіряють 67% опитаних і не довіряють 25%. Далі − голова Верховної Ради Дмитро Разумков (28% і 44% відповідно) і лідер партії “Голос” Святослав Вакарчук (28% і 59%)”, − йдеться у прес−релізі за результатами опитування.

За ними в рейтингу довіри українців йдуть співголова партії “Опозиційна платформа − За життя” Юрій Бойко, якому довіряють 23% українців, не довіряють − 58%; прем’єр−міністр Олексій Гончарук (22% і 44%) та лідер “Батьківщини” Юлія Тимошенко (19% і 74%).

Пропустить через 14 Екс−президенту Грузії, лідеру партії “Рух нових сил” Міхеїлу Саакашвілі довіряють 16% опитаних, не довіряють – 71%, міністру внутрішніх справ Арсену Авакову довіряють – 14% респондентів, не довіряють – 64%.

На передостанньому місці в рейтингу довіри – голова політради партії “”Опозиційна платформа − За життя” Віктор Медведчук, якому довіряють 14% респондентів, не довіряють – 72%. Останнє місце посів лідер партії “Європейська солідарність” Петро Порошенко, якому довіряють – 13% опитаних, а не довіряють – 81% опитаних.

Опитування проводилось соціологічною групою “Рейтинг” протягом 13−17 грудня серед населення України від 18 років і старше. Вибірка репрезентативна за віком, статтю, регіонами і типом поселення. Вибіркова сукупність: 2500 респондентів. Особисте формалізоване інтерв’ю (face-to-face). Помилка репрезентативності дослідження − не більш як 2,0%.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com