Реорганізація ДФС: Гройсман підписав постанову

15.01.2019, 12:55
7822

Сьогодні прем’єр-міністр України Володимир Гройсман підписав постанову про реорганізацію ДФС шляхом поділу на Державну податкову і Державну митну служби.

Читайте також: Як зміниться середня зарплата в Україні: пояснення Гройсмана

Про це повідомляє прес-служба Міністерства фінансів України.

“Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман підписав постанову про реорганізацію ДФС шляхом поділу на Державну податкову і Державну митну служби. Документ сьогодні оприлюднений на сайті Кабінету Міністрів України”, – йдеться у повідомленні.

Постанова передбачає реорганізацію Державної фіскальної служби України шляхом її поділу на Державну податкову службу та Державну митну службу як окремі центральні органи виконавчої влади. Кабінет Міністрів спрямовуватиме та координуватиме діяльність цих служб через міністра фінансів України. Крім того, обидві служби є правонаступниками прав та обов’язків реорганізованої ДФС у відповідних сферах діяльності.

“Поділ ДФС на дві служби є важливим кроком на шляху до побудови якісної системи адміністрування податків і зборів. Реформа ДФС створить підґрунтя для демілітаризації податкових органів, покращить якість сервісів, які надаються платникам податків, підвищить прозорість та підзвітність роботи податкових та митних органів”, – сказав заступник Міністра фінансів Сергій Верланов.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com