Рева потрапив у скандал, назвавши жителів непідконтрольного Донбасу, “мразь” (відео)

29.04.2019, 18:15
22926

Міністр соціальної політики Андрій Рева повідомив, що не називав жителів непідконтрольного Донбасу ″мразь″. Про це він написав у Facebook після того, як в мережі обурилися його висловлюваннями в інтерв’ю ВВС.

Читайте також: Міністр пояснив, як нараховуватимуть субсидію заробітчанам

За словами чиновника, журналістка вирвала з контексту його слова і використовувала їх як ілюстрацію нібито його особистого ставлення до всіх без винятку громадян України, які проживають на Донбасі.

″Всі хто був проукраїнський, ті виїхали. А той, хто хоче отримувати дві пенсії там і тут, нехай потерплять. Мені їх не шкода абсолютно. Мені шкода тих солдатів і офіцерів з сім’ями, які вбиті там через цю мразь″, – сказав Рева в інтерв’ю.


Дивитися на відео з 3:40

″Але коли я подивився сюжет ВВС, то сказати, що я був шокований цим сюжетом – це значить не сказати нічого. З усього півгодинного інтерв’ю в сюжеті була використана тільки одна моя фраза, яку автор сюжету використовувала як ілюстрацію нібито мого особистого ставлення до всіх без винятку громадян України, які проживають на окупованій території″, – написав Рева.

У зв’язку з цим чиновник запевнив, що вважає обов’язком уряду допомогу жителям непідконтрольних територій в отриманні соціальних виплат, включаючи пенсії. При цьому він визнав, що не всі жителі Донбасу на сьогоднішній день отримують пенсію від української держави.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com