Резніков розповів, кого звільнив і призначив на посади в Міноборони: це ще не кінець

14.02.2023, 15:31
135906

Так, очільник Міноборони звільнив із посад двох своїх заступників Івана Руснака та Олега Гайдука. Натомість на посаду свого першого заступника призначив Героя України, генерал-лейтенанта Олександра Павлюка.

Читайте також: Іран бере безпосередню участь в ударах РФ по Україні: в ISW вказали на факти

Про це Резніков повідомив у своєму Фейсбуці.

“Генерал Павлюк досконало знає проблематику сучасної війни та потреби нашої армії, має необхідні лідерські та управлінські якості. Буде ще більше синергії у взаємодії з Генеральним штабом”, – додав Резніков.

Крім того, на посаду заступника з питань цифрового розвитку міністр призначив “волонтера з бекграундом у сфері ІТ, а останнім часом журналіста-документаліста” Віталія Дейнегу.

“Сучасна війна потребує нових підходів. Сектор цифрового розвитку є одним з напрямків, де Україна здатна на прорив і може створювати нові стандарти для світу. Потрібен свіжий погляд, широкий кругозір та здатність інтегрувати можливості держави, бізнесу та громадського сектору”, – зауважив Резніков.

На посаду заступника з питань євроінтеграції було призначено медійника Андрія Шевченка.

“Запросив на посаду заступника міністра з питань європейської інтеграції відомого медійника Андрія Шевченка, який одночасно має успішний досвід роботи у Парламенті, а також на посаді посла України у Канаді. Маємо зробити Міноборони ще більш динамічним”, – написав міністр.

Натомість звільнені Іван Руснак та Олег Гайдук тепер обійматимуть посади радників у Міноборони.

“Власне, це не останні кроки з перезавантаження Міноборони. Чергові зміни для посилення команди будуть представлені за кілька днів”, – анонсував Резніков.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com