Резніков розповів про подальший розвиток війни в України і чим вона має закінчитися

17.06.2022, 10:32
122100

Аби зупинити дії російських злочинців в Україні, військовим потрібне швидке посилення за рахунок поставок артилерії, танків і бронетехніки, засобів ППО тощо.

Читайте також: Данілов розповів, чому Росія більше не проводитиме “референдумів” на окупованих територіях України

Про це міністр оборони України Олексій Резніков написав у Facebook.

За його словами, після цього завданням буде оперативний вихід на лінії розмежування та адміністративну межу станом на 24 лютого. Саме на цьому концентрується Україна.

“Нам не треба чужого. Ми захищаємо своє: життя наших людей, наші землі. Наша глобальна мета – деокупація і реінтеграція всіх територій України у міжнародно визнаних кордонах. Використовувати зброю для нападу на Росію чи захоплення її територій Україна не збирається. Ми не Росія. І наші партнери це розуміють. Ми звільняємо вільну Україну від російської навали. Від вбивць, мародерів і ґвалтівників”, – зауважив голова Міноборони.

За словами Резнікова, увесь світ підтримує Україну в цьому. Неодноразово лідери країн наголошували на тому, що Росія має покинути нашу територію, вивести свої війська, а Україна – повернути всі свої території у міжнародно визнаних кордонах.

“Російські війська мають полишити територію України. І Крим, і Донеччину з Луганщиною. Про це йдеться в численних резолюціях Генеральної Асамблеї ООН. Подальша реінтеграція – одне з ключових і тендітних питань. Власне, люди вже висловили свою позицію у всіх містах, в тому числі тимчасово окупованих, відправляючи “асвабадітєлєй” за російським кораблем зрозумілою терористам мовою”, – додав міністр оборони.

Резніков зауважив, що відновлення територіальної цілісності України у міжнародно визнаних кордонах, включно з незаконно окупованим Кримом, є пріоритетом європейської безпеки та повинно стати частиною стратегії вільного світу.

“Тоді будь-який агресор побачить, що намагатися досягати своїх цілей силою за рахунок інших – це помилка…Вже працюємо над практичним втіленням досягнутих домовленостей. Адже наші воїни потребують підтримки”, – підсумував Резніков.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com