Резонансна ДТП у Луцьку: поліція затримала 16-річного водія, що збив шістьох людей на “зебрі”

13.12.2021, 15:32
107149

Поліцейські у Луцьку затримали неповнолітнього водія, який скоїв резонансну аварію на проспекті Соборності, в’їхавши у пішоходів на “зебрі”.

Читайте також: Що відомо про стан постраждалих у ДТП в Луцьку

Про це повідомили у прес-службі поліції Волинської області.

ДТП трапилась 12 грудня, близько 14-ї години, на проспекті Соборності. 16-річний водій Renault Megane тікав від екіпажу патрульних, ігноруючи вимогу про зупинку. Відтак, автівка промчала на червоне світло та в’їхала у людей, які переходили дорогу.

Після цього авто врізалося у дерево на перехресті з вулицею Чорновола. Водій та двоє пасажирів намагались втекти з місця події, однак їх затримали.

Внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримали шестеро людей: у реанімаційному відділенні перебуває 39-річна лучанка, її 5-річний син – в обласній лікарні. Ще четверо жінок отримали забої та переломи. Після надання медичної допомоги їх не госпіталізовували.

За фактом ДТП слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального Кодексу України. 16-річного керманича поміщено в ІТТ. Вирішується питання про оголошення йому підозри.

У поліції наголошують, що за порушення правил дорожнього руху, яке спричинило тяжкі тілесні ушкодження, йому загрожує позбавлення волі від трьох до восьми років.

16-річний затриманий і його пасажири навчаються на 1 курсі Луцького вищого професійного училища. Сім’ї винуватця та його неповнолітніх пасажирів на обліках служби у справах дітей не перебувають.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com