РФ може готувати провокацію на Кримському мосту або намагається розвантажити його для перекидання військ

30.04.2022, 08:02
118537

РФ може готувати провокацію на Кримському мосту або намагається розвантажити його для перекидання військ.

Про це повідомляє Представництво президента України в Автономній Республіці Крим.

У розпорядженні Представництва опинились директиви для працівників “бюджетної сфери” тимчасово окупованого Кримського півострова щодо уникнення загроз життю і здоров’ю в умовах “підвищеної диверсійної небезпеки”.

Зокрема, в документі зазначається, що у зв’язку з початком другої фази так званої “спеціальної військової операції в Україні” збільшилась кількість диверсійно-розвідувальних груп, які можуть здійснити “напади” на об’єкти критично-важливої інфраструктури в тимчасово окупованому Криму.

Подібні застереження не мають нічого спільного з реальністю, однак стає зрозумілим, що або Росія сама готує провокацію на Кримському мості, або таким чином намагається його розвантажити для перекидання додаткових сил та засобів військового призначення.

“Закликаємо громадян України в тимчасово окупованому Криму повідомляти про підозрілу активність або про пересування російської військової техніки “кримським мостом” у цей період. Надсилайте цю інформацію у приватні повідомлення на нашій сторінці, або на електронну адресу: [email protected]“, – просять у Представництві президента України в Автономній Республіці Крим.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com