Річниця смерті Кузьми: невмирущі пісні та ідеї співака

2.02.2019, 12:52
10176

Сьогодні виповнюється 4 роки з дня смерті популярного українського співака та відомого продюсера Андрія Кузьменка (“Скрябіна”). Він загинув 2 лютого 2015 року у ДТП поблизу села Лозуватка на Дніпропетровщині.

Читайте також: Гурт “Скрябін” випустив невидану пісню з голосом Кузьми

Сьогодні, у день смерті відомого українського співака та патріота, вся країна згадує його емоційні цитати та безсмертні пісні.

Андрій не боявся відверто висловлювати свої погляди. Він завжди говорив те, що думав, та не зраджував свої переконання. Кодекс честі Андрія Кузьменка вартий поваги!

Композиція “Руїна” стала найбільш скандальною, адже піднімає важливі соціальні проблеми українців.

“Я в свої 46 років розумію, що нейтральним бути не можна. Після місяців війни виходить, що є два паралельні світи: в одному йде війна, а в іншому – вона не йде. Причому на території однієї країни. В одному – гинуть люди, а в другому – абсолютно не поміняли спосіб свого життя: ходять по салонах краси, по дорогих ресторанах, ведуть світські бесіди, витрачають гроші і абсолютно не переймаються ні матеріально, ні духовно за те, що відбувається в нашій країні. Війна не може бути на якійсь певній частині території, якщо вона заходить, то це біда для всіх. І тому нейтральним бути не можна”.

“Я зненавидів наших політиків, бо то є лицеміри. Я зненавидів Росію, до якої завжди ставився толерантно. Я ніколи в житті не поїду до Криму. Для мене, то є зрада з боку Криму. Ніби взяли і вивернули назовні старі солдатські кальсони”, – говорив співак.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com