Річниця з дня народження Кузьми: зірки записали відео на честь загиблого співака

17.08.2019, 16:16
37738

Українські зірки до дня народження лідера гурту “Скрябін” Андрія Кузьменка записали відео на честь дня народження співака. Про це повідомляє Обозреватель.

Читайте також: Податкова оштрафувала загиблого Кузьму “Скрябіна”

Артисти опублікували фото та відео з музикантом, а перед цим записали зворушливий ролик в пам’ять про Скрябіна.

“Сьогодні день народження Кузьми Скрябіна. Згадав, як воно було раніше. Перша пісня Скрябіна в моїй пам’яті – Птахи”, – написав лідер партії “Голос”, фронтмен “Океану Ельзи” Святослав Вакарчук, опублікувавши старий знімок, на якому вони зображені разом багато років тому.

Українська співачка і продюсер, Наталія Могилевська поділилася відео, на якому Кузьменко дарує їй величезну зв’язку повітряних куль. “Люблю тебе, друже”, – підписала вона.

“Сьогодні міг би святкувати свій 51 рік, мій друг і колега Кузьма! Ти дуже багато чого мене навчив у житті: не звертати увагу на злети й падіння і завжди перебувати в стані “дзен”! З днем народження, мій наставник Кузьма”, – написав український дизайнер Андре Тан.

Український співак Dzidzio (Михайло Хома) написав: “З днем народження, Кузьма. Дякую тобі”.

“Андрій … Андрюша … Кузьма … Так добре, що були ці хвилини в нашому житті! Завжди буду вдячна тобі за любов до життя, правди, до пісні та людей”, – написала народна артистка України Ірина Білик.

Український музикант Ivan NAVI (Іван Сяркевич) написав: “Вічна пам’ять загиблим від того, що вони висловлювали свої думки”.

За декілька днів до цього на YouTube-каналі Люкс Фм вийшов спецвипуск програми СЛАВА +, в якому зірки згадали про легендарного музиканта. В ролику брали участь Наталія Могилевська, Ірина Білик, Руслана, Ігор Кондрадюк, Дзідзьо.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com