Рік Зеленого Дракона: дізнайтесь якому знаку Східного Зодіака пощастить в наступному році

12.11.2023, 23:08
149667

У китайській астрології символом кожного року є певна тварина. 2024-й буде роком Зеленого Дерев’яного Дракона, і розпочнеться він за східним календарем не в ніч з 31 грудня на 1 січня, а 10 лютого.

Читайте також: Що зірки нам пророкують: гороскоп на 13-19 листопада 2023 року

Астрологи кажуть, що символи року можуть навіть вплинути на нашу долю в певний період. Деякі знаки “не ладнають з Драконом”, тож у новому році можуть зіткнутися з проблемами.

Дракон – символ року

Це передбачення засноване на стародавній китайській історії про зодіак, де деякі знаки вважаються друзями Дракона, а інші – ні. 2024 може стати роком випробування для людей, що народилися у рік Собаки, Тигра, Кролика та Бика.

Дракон уособлює мужність та силу. Це не просто звичайна тварина зодіакального кола, а й символ, глибоко вкорінений у китайській культурі та міфології.

У східному фольклорі його часто зображують у вигляді змієподібної істоти з лускою. Цей міфічний звір асоціюється з небом і, як вважають, приносить благословення та удачу.

Однією з визначальних характеристик Драконів є вроджена сила та непохитна мужність. Вважається, що люди, народжені в рік Дракона, володіють цими якостями в достатку. Вони відомі своєю рішучістю, стійкістю та здатністю протистояти викликам.

Дракон також асоціюється з лідерством і владою. Тих, хто народився під цим знаком, часто вважають лідерами, які можуть надихати та мотивувати інших. Вони мають сильну харизму, щоб впливати на оточуючих.

Дракон є символом амбіцій і успіху. Вважається, що люди, народжені в рік Дракона, “приречені на велич”. Вони дуже хочуть досягти своїх цілей і готові невтомно працювати, щоб втілити свої мрії в реальність.

Собака

Люди, народжені в рік Собаки, можуть зіткнутися з труднощами в 2024 році. Відповідно до китайської астрології, Собака і Дракон не є природними союзниками. Вірний і добрий характер Собак може суперечити напористості Дракона, потенційно призводячи до конфліктів або непорозумінь. Однак собаки можуть граціозно подолати ці виклики завдяки своїй рішучості та стійкості.

Тигр

Тигри, що відомі своїм сміливим і незалежним духом, також можуть відчути негативний вплив сильної енергії Дракона. Тигри люблять пригоди та схильні до змагань, а Дракони не терплять, коли хтось сумнівається в їхньому лідерстві. У 2024 році Тиграм, можливо, доведеться шукати допомоги та співпраці, щоб досягти своїх цілей.

Кролик

М’яким і дипломатичним Кроликам доведеться пережити складні часи в рік Дракона. Напористий і динамічний характер Дракона затьмарюватиме прагнення Кролика до гармонії та миру. Однак Кролики від природи здатні пристосовуватися і можуть навчитися використовувати енергію Дракона на свою користь.

Бик

Бики відомі своєю працьовитістю та цілеспрямованістю. Вони можуть зіткнутися з деякими перешкодами в рік Дракона. Хоча обидва знаки є наполегливими та рішучими, яскравість Дракона може суперечити практичному та раціональному підходу Бика. У 2024 році Бикам може знадобитися знайти баланс між традиціями та новими викликами.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com