Рівнянка “замовила” колишнього чоловіка-підприємця, щоб загарбати його майно (фото)

8.02.2020, 16:51
62482

7 лютого стало відомо, що Служба безпеки України затримала рівнянку, яка за 4,5 тисячі доларів “замовила” кілеру вбивство свого колишнього чоловіка-підприємця, аби мати право розпоряджатися його майном. Про це інформує Суспільне.

Читайте також: На Київщині затримали жінку, яка замовила вбивство коханки чоловіка

Рівнянка замовила вбивство свого колишнього чоловіка кілеру. Чоловік – приватний підприємець з Хмельниччини, і його майно після смерті перейшло б до неї. Про це повідомила пресофіцерка СБУ в Рівненській області Інна Ілючок.

За її словами, до співробітників СБУ потрапила інформація, що рівнянка шукає кілера в кримінальних колах. Гонорар за “замовлення” – 4,5 тисячі доларів.

Правоохоронці інсценували вбивство, а як доказ відзняли постановне відео. Її затримали, коли вона йшла розраховуватись.

Жінці загрожує до 15 років тюрми.

Особа, яка обізнана у цій історії, на умовах анонімності повідомила, що цей інцидент має минуле. Зокрема, у 2013-му згаданий підприємець, колишній правоохоронець, і сам хотів убити колишню дружину, яка тепер “замовила” його.

Достовірне джерело в СБУ розповіло, що ця інформація відповідає дійсності. Тоді підприємця і ще кількох людей звинувачували у замовленні вбивства з корисливих мотивів, спільниками виступали його співмешканка та її син. Замовне убивство міліція розкрила до того дня, коли воно мало статися, операцію провів ГУБОЗ МВС України. Тоді ціна питання становила 10 тисяч доларів.

Також відомо, що останніх кілька років колишні судились про розподіл спільного сумісного майна подружжя. Востаннє справа розглядалась у жовтні 2019 році.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com