Різанина на Майдані: 18-річному хлопцеві розпороли ножем обличчя просто в центрі Києва

28.05.2019, 10:12
26718

У ніч на 28 травня у центрі Києва на Майдані Незалежності відбулася бійка з різаниною. Інцидент стався близько 00.45. Під час конфлікту постраждав 18-річний хлопець. Його госпіталізували до лікарні, повідомляє “Інформатор“.

Читайте також: У Харківській області застрелився 15-річний син заступника мера Змієва

За попередньою інформацією, двоє молодих хлопців розпивали алкогольні напої на парапетах, біля Стели Незалежності. За словами одного потерпілого, в якийсь момент повз них проходили троє хлопців. Спочатку дві компанії почали розмовляти між собою, після чого одні запропонували іншим випити.

Приємне спілкування тривало не довго і почалася сварка і бійка. У ході конфлікту один з трьох завдав кілька ножових поранень опоненту. Також постраждав і товариш постраждалого, але він отримав незначні травми. Після бійки компанія з трьох хлопців зникла у невідомому напрямку. На Майдан викликали поліцію і медиків. Лікарі оглянули постраждалих госпіталізували одного хлопця з ножовими пораненнями обличчя. Місце, де була бійка було залито кров’ю, а в одній з калюж лежав розкладний ніж. Імовірно, їм і були нанесені поранення потерпілому. Всі обставини будуть з’ясовувати правоохоронці.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com