Різдво під загрозою: Єлизавета II може скасувати сімейну зустріч через хворобу

18.12.2021, 11:04
107529

Як відомо, вся королівська сім’я готується до великого свята, коли всі зберуться під одним дахом на Різдво, у маєтку Єлизавети II

Однак урочистий сімейний обід може бути скасуваний через нову хвилю поширення коронавірусної інфекції. Інсайдери повідомляють, що королева збирається обговорити це питання на сімейній раді та ухвалити важливе рішення. Стверджується, що довгоочікуване королівське Різдво, цілком можливо, доведеться скасувати через новий штам Covid-19 — Omicron.

На сьогоднішній день у Великій Британії зареєстровано найбільшу кількість щоденних випадків зараження інфекцією з початку пандемії – 78 610. Попередній рекорд був 8 січня – 68 053, коли на території королівства було введено локдаун. Головний лікар Англії, професор Кріс Вітті, попередив, що у найближчі кілька тижнів захворюваність поб’є всі рекорди. Він додав, що люди повинні бути особливо уважними до свого здоров’я напередодні святкування Різдва.

Читайте також: Таких випадків – одиниці на увесь світ: у мешканця Львівщини виявивли рідкісне ускладнення коронавірусу

Традиційно Єлизавета II перед своїм від’їздом до Сандрінгему збирає свою сім’ю в Букінгемському палаці, щоб відзначити Різдво з родичами, які не зможуть приїхати до Норфолка на саме свято. Але коронавірус може змінити плани королеви.

“Королева дуже уважно стежить за темпом поширення коронавірусу в суспільстві і вживе відповідних заходів”, – повідомило виданню Mirror королівське джерело.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com