“Роботи ведуться в епіцентрі вибуху, це дуже небезпечно” – влада Кременчука про розбирання завалів зруйнованого окупантами ТЦ

30.06.2022, 11:31
122998

Станом на ранок 30 червнярятувальники обстежили та розібрали уламки вже на 80% площі ТЦ.

Читайте також: З російського полону звільнили українських військових, серед яких – оборонці “Азовсталі”: як це відбувалося (відео)

Про це інформують очільник Полтавської ОВА Дмитро Лунін і міський голова Віталій Малецький.

Зараз роботи ведуться в епіцентрі вибуху, це територія магазину Comfy. Люди працюють по 30 хвилин, змінюючи одне одного. За словами мера, роботи зараз дуже небезпечні, вчора там травмувалися рятувальники, коли зсунулася бетонна плита, тому працюють дуже обережно.

На місці нині працюють рятувальники ДСНС, комунальники, працівники різних підприємств Кременчука, волонтери. Залучена комунальна техніка.

Станом на ранок кількість загиблих залишається незмінною – 18 людей. Так само 21 людина вважається зниклою безвісти.

Поліція тримає постійний контакт з рідними зниклих безвісти, вивчають дані мобільних операторів для того, щоб точніше визначити місця, де можуть перебувати тіла загиблих.

З рідними зниклих та загиблих працюють психологи ДСНС. Слідча комісія проводить перевірку дій адміністрації ТЦ.

“Йдеться про повідомлення в соцмережах про рішення працювати під час повітряної тривоги. Водночас зазначив, що абсолютна більшість людей після оголошення тривоги вийшла з торговельного центру. Залишалися працівники магазинів, які допомагали з евакуацією, які закривали магазини”, – розповів Малецький.

Міський голова ще раз закликав всіх українців не нехтувати сигналами повітряної тривоги. У разі оголошення тривоги треба негайно залишати території торговельних центрів чи інші громадські місця, бо ніхто не знає, куди знову можуть вдарити російські ракети

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com