“Робить себе жертвою”: Сєрга відповів на звинувачення Тодоренко та показав справжнє листування з нею

10.04.2022, 21:31
117176

Соліст гурту The Коля, Коля Сєрга, відповів Регіні Тодоренко на її звинувачення в тому, що він нібито намагається хайпувати на її імені.

Читайте також: Міг воювати в Україні: в Росії затримали солдата, який записував відео сексуального насильства над немовлям (18+)

Співачка вчора, 9 квітня, опублікувала листування з виконавцем, де вона йому пише, а він їй не відповідає. Тож Коля оприлюднив в Instagram справжнє листування з Регіною. На знімках видно, що Сєрга відповів Тодоренко на її запитання.

Загалом, Коля переконаний, що співачка просто його заблокувала, а листування їхнє опублікувала, аби зробити себе жертвою.

“З огляду на те, що Регіна мені писала, вона або забула, що я у неї заблокований, або ж спеціально це розіграла, аби зробити себе жертвою, або ж Instagram якимось чином заблокував мене самостійно. Це не змінює мого ставлення до Регіни, через її позицію стосовно України та всім тим жахливим речам, що творить Росія, але створює додаткові запитання”, – підкреслив Сєрга.

Нагадаємо, все почалося з того, що Коля розповів, що у Бучі окупанти вбили його товариша, який раніше був у романтичних стосунках з Регіною. Співачці ж не сподобалося те, що Сєрга це публічно розголосив.

Зазначимо, Регіна Тодоренко, яка живе в РФ, поводиться, ніби в Україні немає війни, а російські солдати не вбивають цивільних. Коли ще Instagram не був заблокований у Росії, артистка розважала фанів та, зокрема, демонструвала свій гардероб.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com