Родина з селища на Рівненщині перетворила свій будинок на феєричне шоу та підкорила Україну

13.01.2019, 11:37
7696

Шоу світла та музики посеред поліського селища: у Млинові на Рівненщині родина прикрасила свій двоповерховий будинок та дерева на обійсті двадцятьма тисячами світлодіодних лампочок. Щовечора побачити святкову ілюмінацію до подвір’я приходять та приїздять сотні охочих – і не лише односельців, йдеться в сюжеті ТСН.19:30. 

Читайте також: Щедрий вечір: як зустрічають Старий Новий Рік в Україні

Щовечора під час новорічно-різдвяних свят на півгодини ця звичайна двоповерхівка перетворюється на казкову. Різноколірні вогні під музику миготять на будинку, паркані і навіть деревах.

Таке феєричне світлове шоу власники цього будинку влаштовують уже третій рік поспіль. Щороку додають якісь нові світлові елементи. Найбільше в захваті від побаченого діти.

Облаштувала таку красу родина Ващищуків. Щоб усе мерехтіло та ще й під музику – вони працюють цілим сімейним підрядом – двоє синів-програмістів, мама музикант і тато – працівник культури.

Родина навіть не думала, що їхній будинок стане таким популярним. “Це все робилося для себе. Ніхто не очікував на таку масу людей, що стільки приїде – їде Рівне, Луцьк, Дубно, Новоград-Волинський був”, – каже господар.

Так, наприклад, Валентин зі своєю коханою, щоби побачити музично-світлове шоу приїхав аж за 60 кілометрів. “Це надзвичайно. Це хороший приклад, щоб задумалися наші мери. І зробили щось не просто в приватному будинку, а зробили щось в масштабі міста”, – каже чоловік.

Скільки коштів іде на світло – господар дому не зізнається. Головне, каже, подарувати людям настрій.

Ілюмінацію з більш як двадцяти тисяч світлодіодних лампочок побачити можна до кінця свят. А вже наступного року родина обіцяє ще масштабніше шоу.

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com